В Росії вимальовується своя Надя Савченко: На курську депутатку, котра закликала Путіна до відставки, завели кримінальну справу

Коли країна через диктатуру доходить до крайньої межі, врятувати її можуть лише щирі патріоти, котрі здатні до самопожертви. Ольга Лі запевняє, що готова йти до кінця.

Ольга Лі. Фото: соцмережі.

У Курській області порушено кримінальну справу проти депутата Курської обласної думи Ольги Лі, яка нещодавно звинуватила президента Росії Володимира Путіна в "злочинній змові проти власного народу. Факт порушення кримінальної справи підтвердила сама Ольга Лі, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Вона повідомила, що про кримінальну справу проти неї дізналася в четвер на засіданні депутатів Курської облдуми від першого заступника прокурора Курської області Миколи Студеникина. За словами Лі, в кінці слухання депутати "Єдиної Росії", "КПРФ" і "ЛДПР" "відкрито висловили їй своє невдоволення".

"Офіційної постанови про порушення кримінальної справи я поки не отримала, але голова облдуми і заступник прокурора повідомили мені, що через мої звернення до президента Росії на мене завели кримінальну справу. Звинувачують у наклепі і екстремізмі. Скоро, мабуть, я отримаю постанову про це. Найбільше мене критикували за те, що я не підтримую приєднання Криму до Росії і ображаю Путіна. - Сказала Лі. - Мене засудили депутати всіх партій. Депутат КПРФ говорив, що мої слова про незаконне приєднання Криму роз'єднують країну, а треба в цей складний кризовий час консолідуватися навколо Криму. Депутат запропонував мені публічно покаятися і відмовитися від своїх слів. Я сказала, що дії сьогоднішньої влади приведуть країну до війни. Я не хочу цього і від своїх переконаннь не буду відступатися. Я висловила свої оціночні судження, на які маю право. Я була готова до проблем і буду їх вирішувати по мірі надходження".

Інформація про порушення кримінальної справи з'явилася в четвер на сайті Слідчого комітету Курської області. На сайті відомства, зокрема, повідомляється, що "підозрювана в номері за вересень-жовтень 2015 року газети "Народний журналіст" опублікувала статтю під назвою "Заява про притягнення прокурора області Філімонова до кримінальної відповідальності". У даній статті автор розповсюдила "завідомо неправдиві дані, які принижують честь, гідність і підривають професійну репутацію судді Ленінського районного суду міста Курська, звинувативши його в винесенні завідомо неправосудного рішення у справі про адміністративне правопорушення".

Нагадаємо, депутат Курської обласної думи Росії Ольга Лі розмістила у мережі відео, у якому звинуватила президента Росії Володимира Путіна в "злочинній змові проти власного народу".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...