"В семье не без урода": На конкурсі "Міс Росія - 2016" розгоряється скандал (фото)

Громадськість Кавказу неоднозначно сприйняли участь в такому масштабному конкурсі своїх співвітчизниць з Північної Осетії, Дагестану і Кабардино-Балкарії через суворі закони Кавказу.

На конкурсі "Міс Росія 2016" розгоряється скандал. Фото: РИА Новости.

У Росії стався справжній скандал через участь в конкурсі "Міс Росія 2016" трьох представниць від Північного Кавказу - після того, як дівчата сфотографувалися для одного з етапів конкурсу в купальниках, на них тут же посипалися тонни образ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Справа в тому, що громадськість Кавказу неоднозначно сприйняла участь в такому масштабному конкурсі Катерини Хачирової з Північної Осетії, Альбіни Ільдарової з Дагестану і Назіми Гоови з Кабардино-Балкарії через суворі закони Кавказу.

Через фотосесію в купальниках юних красунь звинувачують в аморальній поведінці, вульгарності і ганьбі своїх республік і батьків. Дівчатам приписують пластичні операції, вульгарну поведінку та й просто бажають всіх бід і нещасть.

Деяким паблікам в соціальних мережах довелося закрити обговорення, так як вони не справлялися з напливом негативних відгуків. Інші ж виступили проти фанатів дівчат і заявили, що вони ганьблять закони Кавказу.

Через цю фотографію і розгорівся весь скандал.

А це коментарі з однієї із соцмереж:

Коментар з одного популярного паблік (орфографія і пунктуація автора збережені): "Це не тільки мене стосується, а будь-якого кавказця! Нормальний чоловік ніколи не буде мовчати побачивши таке! Це ганьба всій нації! І Іслам не схвалює коли людина проходить повз гріха і просто мовчить! ".

При цьому Катерина Хачирова продовжує наполегливо залишатися в п'ятірці найвродливіших дівчат країни на думку тих росіян, хто проголосував за неї. Назіма Гоова займає тринадцяту сходинку рейтингу, а Альбіна Ільдарова всього шістнадцяту.

У той же час голова координаційного центру мусульман Північного Кавказу Ісмаїл Бердиєв так коментує ситуацію, що склалася: "Я вважаю, що представниці Кавказу не повинні фотографуватися в купальниках, а тим більше в нижній білизні. Якщо це обов'язкова умова конкурсу, то мусульманки не можуть в ньому брати участь. Це йде врозріз з нашою релігією. Та й взагалі, я б дівчатам всіх національностей рекомендував бути скромнішими. Але ось з приводу образ і погроз в інтернеті я можу сказати, що це хуліганство. Таких коментаторів потрібно карати".

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...