У Сумах патрульний врятував підозрюваного підлітка, який під час втечі стрибнув у річку (фото)

Не гаючи часу, полісмен зняв увесь верхній одяг, щоб той йому не заважав, та кинувся у воду, схопив хлопця та витяг на берег.

Фото: прес-центр поліції

У ніч на 13 жовтня в Сумах під час відпрацювання поліцейськими сигналу про пограбування на вулиці Івана Сірка інспектор поліції врятував юнака, який намагався втекти від правоохоронців, перепливши річку. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Facebook, передають Патріоти України.

Поліцейські побачили 4 юнаків, схожих за орієнтуванням. Компанія помітила службові автомобілі й одразу кинулась навтьоки. 2 з них втекли. Ще 2 хлопців вирішили будь-що відірватись від патрульних — шубовснули в воду річки Псел.

Доки юнаки пливли, інспектори вже чекали на них на другому березі річки. За деякий час інспектор Антощенко Денис помітив: один із втікачів зупинився і тоне просто посеред ріки.

Не гаючи часу, полісмен зняв увесь верхній одяг, щоб той йому не заважав, та кинувся у воду. Він швидко дістався юнака, схопив його та витяг на берег. На щастя, інспектор спрацював професійно та швидко — ще трохи, і підліток втратив би свідомість.

Іншого втікача патрульні також зустріли на березі. До прибуття швидкої охоронці порядку заспокоїли юнаків та дали їм термоковдри. Хлопців віком 16 і 17 років шпиталізували.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...