В учасників Маршу рівності помітили плакат з неоднозначним гаслом (фотофакт)

Користувачі мережі зазначають, що акцент на громадянському конфлікті в контексті гей-параду вигідний Росії.

"Займайтеся любов'ю, а не громадянською війною". Фото: Фейсбук.

Один з плакатів, які несли в руках учасники Маршу рівності у Києві, виявився з неоднозначним написом. На це звернув увагу політолог Олексій Голобуцький, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook він опублікував фотографію з акції і вказав на плакат, на якому англійською написана фраза, яка в перекладі звучить: "Займайтеся любов'ю, а не громадянською війною".

При цьому Голобуцький не виступає проти проведення подібного заходу, а задається питанням, чи є гасло переконанням учасників акції, чи організатори пропустили плакат, не читаючи.

У коментарях до запису люди висловлюють думку, що фраза не стосується теми війни на Донбасі, а звернена до противників ЛГБТ.

Також помічені і інші не менш "цікаві" гасла:

Нагадаємо, сьогодні у Києві пройшов Марш рівності.

Після закінчення проведення Маршу рівності в центрі Києва, двох його учасників побили поблизу станцій метро.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...