В УЄФА майку з зображенням Путіна визнали "образою гідності"

Гравець "Локомотива" Дмитро Тарасов понесе суворе покарання за появу на публіці у футболці із зображенням президента РФ Володимира Путіна.

Дмитро Тарасов в тій самій майці. Фото: Діалог.

В УЄФА вже відреагували на витівку спортсмена і збираються дискваліфікувати його на термін від 8 до 10 матчів. Передбачається, що остаточно рішення буде оприлюднено через 14 днів. Про це пишуть Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Згідно зі статтею 14 дисциплінарного регламенту УЄФА, будь-яке зображення на одязі спортсменів розцінюється як "образа людської гідності". Порушник правила може бути відсторонений від участі в змагання не менше, ніж на 10 матчів. Подібна заборона з'явився в УЄФА в 2014 році.

До речі, екс-тренер збірної РФ і "Локомотива" Борис Ігнатьєв також розкритикував 28-річного футболіста. На думку коуча, найкращим доказом підтримки Путіна була б хороша гра і позитивний рахунок.

Відзначимо, зустріч "Локомотива" з "Фенербахче" завершилася з рахунком 0: 2 на користь турецьких футболістів, а Патріоти України вже повідомляли про зіткнення фанів перед матчем Фенербахче-Локомотив.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...