"В Україні переворот, а їм мільярди дають. А в нас жінка їде в Солсбері, труїться - і санкції", - пропагандист Кремля

Євген Попов обурився, що Росію постійно звинувачують в отруєнні людей.

Євген Попов. Фото: скріншот з відео.

Якби уродженка Нижнього Новгорода Анна Шапіро, яка захворіла в ресторані в Солсбері, не звинуватила в отруєнні президента Росії Володимира Путіна, ніхто не звернув би уваги на цей інцидент. Про це заявив російський телеведучий Євген Попов в ефірі ток-шоу на федеральному каналі "Россия 1", передають Патріоти України.

Він обурився, що Росію постійно звинувачують в отруєнні людей. "В Україні збройний переворот, силою розстрілюють владу, але в них чудова репутація, їм гроші мільярдами дають. А в нас жінка з Нижнього Новгорода їде, вибачте, в самих трусах у Солсбері (російські пропагандисти активно публікують відверті фото Шапіро з її соцмереж, – ред.), труїться в ресторані, і тут санкції. Чудово!" – підкреслив Попов.

16 вересня в ресторані Prezzo в Солсбері стало зле чоловікові та жінці. Як запобіжний захід ресторан і його околиці оточили. Видання Independent повідомляло, що, за словами свідків, симптоми у пари дуже схожі на ті, які були в колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки. Незабаром поліція повідомила, що у хворих відвідувачів ресторану в Солсбері немає симптомів отруєння "Новачком". Постраждалими виявилися 30-річна уродженка Нижнього Новгорода Анна Шапіро та її 42-річний чоловік Алекс Кінг. Шапіро заявила, що за інцидентом стоїть Путін. "Росіяни думають, що я – британська шпигунка. Я знаю багатьох багатих бізнесменів у центрі Лондона, у мене є акцент, люди роблять різні припущення про мене. Але я публічно відрікаюся від Путіна і країни, у якій жила моя сім'я", – підкреслила вона.

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...