"В Україні переворот, а їм мільярди дають. А в нас жінка їде в Солсбері, труїться - і санкції", - пропагандист Кремля

Євген Попов обурився, що Росію постійно звинувачують в отруєнні людей.

Євген Попов. Фото: скріншот з відео.

Якби уродженка Нижнього Новгорода Анна Шапіро, яка захворіла в ресторані в Солсбері, не звинуватила в отруєнні президента Росії Володимира Путіна, ніхто не звернув би уваги на цей інцидент. Про це заявив російський телеведучий Євген Попов в ефірі ток-шоу на федеральному каналі "Россия 1", передають Патріоти України.

Він обурився, що Росію постійно звинувачують в отруєнні людей. "В Україні збройний переворот, силою розстрілюють владу, але в них чудова репутація, їм гроші мільярдами дають. А в нас жінка з Нижнього Новгорода їде, вибачте, в самих трусах у Солсбері (російські пропагандисти активно публікують відверті фото Шапіро з її соцмереж, – ред.), труїться в ресторані, і тут санкції. Чудово!" – підкреслив Попов.

16 вересня в ресторані Prezzo в Солсбері стало зле чоловікові та жінці. Як запобіжний захід ресторан і його околиці оточили. Видання Independent повідомляло, що, за словами свідків, симптоми у пари дуже схожі на ті, які були в колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки. Незабаром поліція повідомила, що у хворих відвідувачів ресторану в Солсбері немає симптомів отруєння "Новачком". Постраждалими виявилися 30-річна уродженка Нижнього Новгорода Анна Шапіро та її 42-річний чоловік Алекс Кінг. Шапіро заявила, що за інцидентом стоїть Путін. "Росіяни думають, що я – британська шпигунка. Я знаю багатьох багатих бізнесменів у центрі Лондона, у мене є акцент, люди роблять різні припущення про мене. Але я публічно відрікаюся від Путіна і країни, у якій жила моя сім'я", – підкреслила вона.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...