В Україні заборонили популярний препарат проти грипу

Фахівці підозрюють, що на ринок потрапили фальсифіковані ліки, небезпечні для здоров’я.

 “Gripex NOC” заборонено. Фото: DomZdrowia.pl.

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела повну заборону на продаж, зберігання і реалізацію лікарського препарату “Gripex NOC", повідомляють Патріоти України з посиланням повідомлення прес-служби відомства.

“Gripex NOC” (таблетки в блістерах №6) є виробництвом американської компанії “Фармація Інтернешнл Інк.”.

Згідно з постановою, заборона введе через повідомлення від правоохоронних органів щодо виявлення партій даного препарату на безліцензійних складах. “Gripex NOC” є незареєстрованим препаратом в Україні.

У зв’язку з цим Держслужба своїм розпорядженням зобов’язала всі суб’єкти держвласності, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування даного препарату негайно перевірити наявність забороненого препарату і зняти його з обороту для подальшої утилізації або знищення.

Раніше Патріоти України повідомляли, що в Україні заборонили препарат но-шпа виробництва Угорщини, фруктові льодяники "Доктор Мом" серії KFD5014 індійського виробництва"Юнік Фармасьютикал Лабораторіз" та препарат «Гедерін» (сироп по 90 мл у флаконі з дозуючим стаканчиком в упаковці) серії 70215, виробництва ТОВ «ДКП «Фармацевтична фабрика».

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...