В Україні з'явилися перші кіберполіцейські - агенти та інспектори

Отримати нову професію направили своїх представників всі регіони України. Всі вони мають вищу освіту, більшість з них – з військовим досвідом.

Перший випуск. Харків. Фото: Прес-служба Національної поліції УкраїниУ Харкові випустили перших кіберполіцейських, серед яких представники практично всіх регіонів України, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію прес-служби Національної поліції України на офіційному сайті.

Всього випускників 84 - 78 чоловіків і 6 жінок. 20 із загальної кількості - агенти кіберполіції, 64 - інспектори. Процес підготовки тривав чотири місяці.

"Всі слухачі мають вищу освіту (20 з них - юридичну). 20 випускників проходили строкову службу в Збройних Силах України, 11 - проходили службу в МВС України. Троє випускників - учасники АТО", - розповіли в Нацполіціі.

На урочистий захід прибули начальник департаменту поліції Національної поліції України полковник поліції Сергій Демедюк, ректор ХНУВС полковник поліції Валерій Сокуренко, старший співробітник проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Джеффрі Ерліх, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...

"Решта моєї родини в Україні": Телеведуча Мосейчук поскаржилась на хейт через еміграцію старшого сина до Німеччини

субота, 11 травень 2024, 13:52

Телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук заявила, що «опинилася в епіцентрі інформаційної атаки». Журналістка зазначила, що її висловлювання про мобілізацію були «вирвані з контексту» і «маніпулятивно інтерпретовані». Мосейчук нарвалася на хейт після...