В Україні з'явився сайт з усіма знижками до "чорної п'ятниці"

Заощадити можна буде насамперед на купівлі одягу, електроніки і побутової техніки

"Чорна п'ятниця". Фото: "112 Україна"

В Україні з'явився сайт "Чорна п'ятниця" від "Picodi Україна", де зібрано всі вигідні пропозиції до "всесвітнього дня розпродажів". Про це повідомляють Патріоти України.

"На відміну від свого американського побратима Black Friday, українська "Чорна п'ятниця" буде проходити головним чином в онлайні", - нагадують творці сайту. Всі гарячі пропозиції будуть одразу ж з'являтися на сайті "Чорна п'ятниця". Очікуються знижки до 90%.

Вже зараз на сайті працює лічильник днів до початку заходу. Щоб не пропустити старт розпродажу, рекомендується додати цей сайт до закладок або залишити свій e-mail, щоб отримати нагадування перед початком акції.

Заощадити можна буде насамперед на купівлі одягу, електроніки і побутової техніки. Причому варто пам'ятати, що "чорна п'ятниця" проходить одночасно в усьому світі, і вигідну покупку можна зробити також і на зарубіжних інтернет-майданчиках, таких як Asos.com, Aliexpress і багатьох інших.

Зазначимо, традиція розпродажів у "чорну п'ятницю" поширилася світом зі США. Так називається п'ятниця після Дня подяки, з якої починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Сам термін "чорна п'ятниця" з'явився в 1966 р. й означав сильні затори на дорогах в п'ятницю після Дня подяки.

"Чорна п'ятниця" не є офіційним святом, але багато працівників цього дня беруть відгул, за винятком працівників роздрібної торгівлі, позаяк у цей день потік покупців істотно зростає. У "чорну п'ятницю" магазини відкриваються дуже рано — близько 5-ї ранку, а деякі найбільші торговельні мережі — навіть опівночі. Першим покупцям пропонують серйозні знижки — від 50 до 80%. Це робиться для того, щоб залучити до магазинів якомога більше покупців.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...