"Маленькие хитрости большого нае*алова": У мережі поглузували з "акції" в київському супермаркеті під час "чорної п'ятниці" (відео)

У ролику користувачі звернули увагу на акційну ціну на сьомгу в супермаркеті "Ашан" на Петрівці, який свідчив про знижку на товар. При цьому під "зниженим" стікером був виявлений звичайний цінник із такою ж самою ціною.

Скрін відео

У мережі висміяли "знижку" в одному з супермаркетів Києва приурочену до так званої "Чорної п'ятниці". Відповідний відеоролик опублікував у Twitter Aliev Eldar, зазначають Патріоти України.

"Київ. "Ашан" - чорна п'ятниця почалася по повній програмі!" - написав він.

Цей же ролик викладений у Youtube.

Автори ролика звернули увагу на акційну ціну на сьомгу в супермаркеті "Ашан" на Петрівці, який свідчив про знижку на товар. При цьому під "зниженим" стікером був виявлений звичайний цінник із такою ж ціною.

Випадок викликав глузування в мережі. Більшість коментаторів також заявили, що до такого виверту вдається більшість супермаркетів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...