В Україну йдуть сніг і морози: Автомобілістам радять бути особливо уважними

Дорожні служби радять водіям брати з собою термос, свічки і комплект теплого одягу, а також перевірити технічний стан машини.

Ситуація на дорогах погіршується. Фото: Slon.ru.

Метеорологи попереджають, що 6 січня в Україні різко похолодає, будуть снігопади і ожеледь. Тому Управління безпеки дорожнього руху закликає бути особливо обережними водіїв, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автомобілістів просять перевірити комплектацію машини, її технічний стан і запас палива.

"Не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів оперативних та аварійних служб. Крім стандартних предметів, в сильні морози не будуть зайвими комплект теплого одягу, ліхтарик на батарейках, дроти "прикурювання", скребок для скла та щітка, свічки, сірники та невелика лопата", - радять водіям.

Також автомобілістів просять допомагати один одному на дорозі.

Синоптики попереджали, що 6-7 січня в Україні очікується різке зниження температури вночі та вдень від -11 ° до -16 ° (вночі 7 січня від -14 ° до -19 °, місцями до -22 °).

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...