В загальному заліку вже більше 100 медалей: Українські футболісти стали чемпіонами Паралімпійських ігор в Ріо

Чоловіча футбольна збірна України в додатковий час дотисли впертих іранців.

Українці переграли свого суперника по грі. Наша команда відкрила першою рахунок, створила безліч моментів, але м'яч не йшов у ворота Ірану, констатують Патріоти України. При цьому, суперник зміг забити і перевести гру в овертайм.

Однак в додатковий час наші хлопці дотиснули суперника, вигравши поєдинок. Перемогу Україні приніс Артем Красильніков, який влучив у ворота суперника на 5-й хвилині першого екстра-тайму. В результаті - 2:1 на нашу користь. Голи: 1:0 - Антонюк (26), 1:1 - Джамалі (50), 2:1 - Красильников (65)

Українські спортсмени впевнено утримують третю позицію в медальному заліку, і за два дні до закриття Паралімпіади встановили своєрідний рекорд, поповнивши скарбничку збірної сотою за рахунком нагородою. Після чергового дня змагань в активі українських паралімпійців уже 106 комплектів медалей - 35 бронзових, 33 срібних і 38 золотих нагород.

На першому місці в медальному заліку як і раніше йде збірна Китаю, завоювавши більше двохсот нагород, причому більшість з них - найвищого ґатунку. На другому місці в медальному заліку -Великобританія.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...