У жахливій ДТП загинув зять нардепа Михайла Ланя (фото)

Водій на іномарці злетів з моста і потрапив в кювет.

В ДТП загинув зять нардепа Ланя. Фото: mukachevo.net.

У середу, 26 квітня, в селі Сільце Закарпатської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув зять народного депутата Михайла Ланя. Про це повідомляє Мukachevo.net, передають Патріоти України.

"Вчора в с. Сільце сталася ДТП. Як розповіли правоохоронці, увечері до них надійшло повідомлення про аварію за участю автомобіля марки Audi. Водій на іномарці злетів з моста і потрапив в кювет. Постраждалого 1979 року каретою швидкої допомоги доставили в реанімаційне відділення Іршавської лікарні , де він від отриманих травм помер ", - пише видання.

Як зазначають медики, загиблого з машини витягли перехожі люди, а за словами свідків, в авто було двоє людей. Правоохоронці встановлюють кількість людей, які були в автомобілі, і чи був загиблий за кермом.

Відзначається, що загиблим є зять народного депутата Михайла Ланя.

За даним фактом почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК, тобто порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...