"Вата" не спить? На Одещині зруйнували стенд зі світлинами героїв "Небесної сотні" (фото)

Поліцейські вживають заходів, щоб встановити осіб, які пошкодили кріплення на стенді, в результаті чого плакат опинився на землі.

Пошкоджений стенд. Фото:https://od.npu.gov.ua/

У місті Подільськ на Одещині невідомі пошкодили стенд із фотографіями "Небесної сотні". Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Як стало відомо, у поліцію зателефонував місцевий житель, який розповів, що у сквері Слави на землі лежить плакат із зображенням героїв "Небесної сотні". "При огляді місця події було встановлено, що пам'ятні знаки учасникам АТО, загиблим при виконанні службових обов'язків міліціонерів, ліквідаторам аварії на ЧАЕС та воїнам-афганцям, які розташовані в даному сквері, ніяких пошкоджень не мають.

На землі перебував пластиковий плакат із зображенням героїв "Небесної сотні", на ньому були механічні пошкодження. Зараз поліцейські вживають заходів, щоб встановити осіб, які пошкодили кріплення на стенді, в результаті чого плакат опинився на землі. Комунальні служби міста відремонтують пошкоджену металеву конструкцію", - сказав начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...