Ватажки терористів списують "заднім числом" загиблих найманців, - розвідка

Під час звільнення загиблих бойовиків класифікують як таких, що отримали каліцтво в побутових умовах.

Груз 200. Фото: соцмережіНа Донбасі командування бойовиків вигадало схему збагачення на загиблих найманцях. Про це повідомило ГУ розвідки Міноборони на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Зростає напруженість у відносинах між особовим складом підрозділів противника, що виконує завдання на передових позиціях, та командним складом російських окупаційних військ через звільнення "заднім числом" військовослужбовців, які загинули під час ведення бойових дій", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідників, під час звільнення загиблих найманців класифікують як таких, що отримали каліцтво в побутових умовах. Також зазначається, що за рахунок цього командування уникає виплат грошових компенсацій та формує "фонд економії" для власного збагачення.

"26 грудня особовий склад одного з підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмовився від виконання завдань на передових позиціях. З метою примушення до несення служби заступником командира батальйону було застосовано фізичну силу відносно військовослужбовців цього підрозділу", - додали у розвідці.

Нагадаємо, раніше українські бійці розповіли, що через те, що після оголошення режиму припинення вогню військова дисципліна серед бойовиків різко погіршилася, їх вирішили покарати рублем. Як стало відомо, бойовики на Донбасі зустрінуть свята без грошей через пияцтво та саботаж.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...