Вбила і забетонувала: На Закарпатті жінка з неповнолітнім сином з жорстокістю позбулася власного чоловіка (фото)

Підозру правоохоронців викликав той факт, що на подвір’ї господиня поспіхом засипала та забетонувала старий колодязь.

Ілюстрація:pravda.if.ua.

У місті Хуст на Закарпатті дружина та 17-річний син убили батька, після чого його тіло заховали в колодязі, який згодом засипали та забетонували. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що півтора місяця тому зник 43-річний житель міста Хуст, про зникнення якого в поліцію повідомив його батько.

Правоохоронці встановили, що розшукуваний проживав у спільному будинку з дружиною, з якою вони були в процесі розлучення, та з трьома дітьми.

"Підозру правоохоронців викликав той факт, що після зникнення чоловіка та оголошення його в розшук кудись поділися його 40-річна екс-дружина та старший 17-річний син. А на подвір’ї господиня поспіхом засипала та забетонувала старий колодязь. Коли правоохоронці розкопали його, то виявили на глибині близько 4 метрів тіло чоловіка", – йдеться у повідомленні.

За даним фактом хустська поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Тіло направлено на експертизу.

Також триває розшук зниклої екс-дружини потерпілого та його 17-річного сина, які підозрюються в скоєнні навмисного вбивства

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...