"Вбили, ще й ногою на шию стали": Мати вбитого поліцейськими жителя Кривого Озера розповіла про знущання над сином (відео)

Олександра вбивали на очах у його родини та дітей.

Сьогодні в Кривому Озері ховають вбитого поліцейськими Олександра Цукермана. Фото: ТСН.

Сьогодні, 25 серпня, у Кривому Озері ховають Олександра Цукермана, до смерті якого причетні правоохоронці. Родина загиблого жорстоке вбивство бачила на власні очі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вбили, ще й ногою стали на шию. Він лежав і йому стали на шию ногою. Просила, що ви робите? Вже голова і руки висіли, вже був неживий, застрелений, вони ще відливали калюжу, вона ще не висохла. Подивіться - на лице ногами, били кулаками при мені. Дубинкою чи палкою, бо від дубинки таке не могло бути", - розповіла мати загиблого Ольга Цукерман.

"Чотири пулі витягнули", - додала жінка.

Тим часом у Кривому Озері працює спеціальна комісія апарату національної поліції та чекають на приїзд голови Нацполіції Хатії Деканоїдзе. Вона вже пообіцяла, що райвідділок буде розформовано.

Раніше повідомлялося, що в ніч на середу, 24 серпня, у райцентрі Криве Озеро Миколаївської області місцеві поліцейські насмерть забили молодого чоловіка.

Троє врадіївських поліцейських, яких підозрюють у жорстокому побитті чоловіка в Кривому Озері, були затримані вчора, 24 серпня. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

Працівники поліції перевищили свої службові повноваження і діяли не в той спосіб, який таким чином визначено законодавством, також стало відомо про використання зброї. Встановлено що троє працівників поліції, які прибули на місце інциденту, мають безпосереднє відношення до смерті потерпілого. Нині у Кривому Озері працює спеціальна комісія апарату національної поліції.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...