Вбивство ворога Путіна: Стало відомо, за що арештували колишнього "правосеківця"

За даними прокуратури, заарештований Тарасенко привіз кілера до місця вбивства екс-депутата Держдуми Вороненкова.

Ярослав Тарасенко у залі суду. Фото:Twitter

Ярослав Тарасенко, заарештований на два місяці у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, за даними прокуратури, привіз кілера до місця вбивства депутата. Про це журналістам після засідання в Голосіївському суді заявила речник прокуратури Києва Надія Максимець, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Він підозрюється в організації вбивства. Крім того, він згідно з клопотанням, озвученим в суді, був водієм машини, яка привезла кілера на місце події. Він повинен був також його забрати після вчинення злочину", - заявила Максимець.

Однак на думку адвоката Тарасенка Романа Гайдая сьогоднішні докази прокуратури в суді були недостатніми.

"При розгляді самого клопотання доводів з боку органу досудового розслідування, на нашу думку, було недостатньо. Суд також не дослідив, що й затримання було незаконним і докази, які наводить прокурор, недостатні і прямо ні на що не вказують", - заявив Гайдай.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...