Вчені розкрили таємницю величезного монстра, знайденого біля берегів Індонезії (відео)

Біологи підтвердили, що знайдене морське чудовисько - вусатий кит.

На берег в Індонезії викинуло останки величезного монстра. Фото: pravda.com.ua.

Мешканець індонезійського острова Серам виявив величезне мертве морське створіння, яке викинуло на берег. Після проведення лабораторного тестування біологи Александр Верт та Джордж Леонард підтвердили, що гігант – вусатий кит, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Знайдене 37-річним рибалкою тіло було 15 метрів у довжину. Тривалий час фахівці не могли зійтися, що це за створіння – хтось припускав, що це гігантський кальмар, кит або дельфін.

Науковці пояснили, що аналіз кісток, частини плоті та пластин із ротової порожнини істоти допомогли їм встановити, що це кит.

Крім того, узбережжя острова Серам завжди було місцем міграційвусатих китів.

Швидше за все, кит натрапив на акулу, тому що частини його тіла були пошматовані. Дослідники також розповіли, що зазвичай мертве тіло цих ссавців опускається на дно океану, однак іноді воно може наповнюватися газами, які утримують його на воді.

Схоже, саме це сталося із гігантом, якого знайшов індонезійський рибалка.

Зараз мешканці острова просять забрати усі рештки тіла кита, тому що навколо них розповсюджуються бактерії та шкідники.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...