Вчені відкрили сенсаційні здатності собак

​Мозок собаки працює точно так само, як і мозок будь-якої людини.

Собаки розуміють людську мову і настрій. Фото: snob.ru.

Багато господарів собак стверджують, що їх вихованці розуміють людську мову, і фахівці довели це - собаки вміють розуміти сенс слів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вчені провели експеримент за участю одинадцяти собак. Тварини були підключені до томографа і слухали голос тренерів, після чого експерти почали розшифровувати сигнали, що надходять у мозок собак. Виявилося, що чотириногі друзі дійсно можуть розрізняти чіткі команди і різні фрази від безглуздого набору слів. Також фахівці виявили, що права половина головного мозку собаки може реагувати на емоції людини і розпізнавати їх.

Фахівці відзначають, що тварини відчувають емоційне забарвлення слів і розуміють, в якому настрої перебувають їхні господарі. Це свідчить про те, що мозок собаки працює точно також, як і мозок будь-якої людини. Повністю людську мову вихованець зрозуміти не зможе, але деякі вирази він добре запам'ятовує.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...