Вчені вирахували дату початку Третьої світової війни

Ілюстрація: ЗМІ

Професор факультету комп'ютерних наук Університету Колорадо (США) Аарон Клаузет назвав імовірну дату початку Третьої світової війни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Ученый создал компьютерную модель, которая предсказывает предельный срок начала Третьей мировой войны, исходя из анализа всех прошлых войн за период с 1823 (французская интервенция в Испании) до 2003 года (вторжение США и их союзников в Ирак).

По расчётам Клаузета, максимальный разрыв между Второй и Третьей мировой войной может составлять 205 лет. Таким образом, война должна начаться в 2150 году.

Если же человечество протянет без третьей мировой больше этого срока, значит, математическая модель конфликтов не верна в том смысле, что люди сумели достичь пресловутого "нового мышления" и запретили себе пытаться решать проблемы массовыми убийствами, считает Аарон Клаузет".

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...