Вдарив сокирою, добивав лопатою: На Рівненщині чоловік заживо закопав власну матір (фото)

До такого жорстокого вчинку чоловік вдався після п'яної сварки. За словами медиків, стан потерпілої дуже важкий, тож жодних прогнозів вони не роблять.

Непритомну матір зловмисник закопав на городі. Фото:https://rv.npu.gov.ua/

У Рівненській області чоловік через п’яну сварку побив 60-річну матір сокирою та лопатою, а тоді непритомну закопав на власному городі. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Рівненській області, передають Патріоти України.

За інформацією, матір із сином часто разом випивали. Під час однієї з побутових сварок син схопив сокиру та вдарив матір нею по голові. Жінка змогла захиститися рукою, тож син ударив ще раз. Коли жінка впала на підлогу, чоловік пішов поратись на городі.

Оговтавшись, матір пішла шукати сина, аби продовжити сварку, проте він ударив її лопатою по шиї. Жінка втратила свідомість, а син її закопав. Прикидану землею жінку помітила сусідка та повідомила про інцидент родичам. На місце негайно викликали швидку та поліцію.

У потерпілої жінки діагностували політравму, множинні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітки та травматичний шок. За словами медиків, її стан дуже тяжкий, тож жодних прогнозів вони не роблять.

Сина правоохоронці затримали в будинку, коли той відмивав підлогу від крові. За скоєне чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...