Вдячне людство: Художнику, що підпалив клоаку Путіна, поставили пам'ятник в Литві (фотофакт)

Бюст Петра Павленського встановлений в столиці Литви Вільнюсі біля будівлі колишнього КДБ.

Скульптура отримала назву "Я — ідеальний громадянин". Фото з Twitter Hromadske.TV

Російському художникові Петру Павленському, який в Москві намагався підпалити центральний вхід в будівлю Федеральної служби безпеки (ФСБ) на Луб'янці, поставили пам'ятник в Литві. Про це повідомляють в Twitter Hromadske.TV, публікуючи відповідне фото, передають Патріоти України.

Відзначається, що бюст Петра Павленського встановлений в столиці Литви Вільнюсі біля будівлі колишнього КДБ.

Нагадаємо, в ніч на 9 листопада минулого року російський художник Петро Павленський намагався підпалити центральний вхід в будівлю Федеральної служби безпеки на Луб'янці в Москві. Згодом Павленський і журналісти, що висвітлювали подію, були затримані. Сам художник пояснив свої дії боротьбою за свободу людської волі.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в Таганському суді Москви художника Петра Павленський зустрічали оплесками і вигуком "Слава героям".

Петро Павленський порівнює себе з українським режисером Олегом Сенцовим, який отримав термін в Росії, і вважає, що його справу в суді також потрібно розглядати за статтею "тероризм".

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...