​Великодні дива: про мироточиві сльози ікон Закарпаття (відео)

У селі Кибляри Ужгородського району замироточила ікона. Дивне явище досліджували вчені Ужгородського національного університету.

Чудотворна ікона з села Кибляри

Звичайна людина в селі Кибляри, що раз на рік ходив до церкви, побачив сон, побудував храм і став священиком, переповідають сюжет ICTV Патріоти України. У цю церкву потрапила ікона з Харківщини, через яку вболівав тамтешній батюшка, а на Закарпатті вона замироточила.

Все це, а також вплив молитви на людей через аналізи крові і антибактеріальну дію церковного миру вивчав кандидат медичних наук УжНУ Михайло Лазорик.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...