Веселих свят! Новий Рік та Різдво Штепа зустріне в СІЗО

Сьогодні суд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою екс-мера Слов'янська до 3 лютого 2017 року.

Неля Штепа. Фото:funpk.info

У Червонозаводському райсуді Харкова в середу відбулося чергове засідання у справі щодо екс-мера Слов'янська Нелі Штепи. Про це розповіли в прес-службі прокуратури Харківської області, інформують Патріоти України.

"Сьогодні почали вивчення відеоматеріалів справи. Крім того, суд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 3 лютого 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Наступне засідання призначене на 27 грудня.

Як повідомлялося раніше, Неля Штепа була заарештована 13 липня 2014 року. Їй інкримінують скоєння кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) і ч.1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...