Від голоду їли шпалери: Суд на Дніпропетровщині виніс вирок матері, яка залишила напризволяще трьох дітей (відео)

У 2014 році 23-річна мати замкнула трьох малолітніх дітей в квартирі і пішла на два дні розважатися. При цьому вона перекрила навіть воду в квартирі, тому діти не мали що пити.

Ілюстрація:http://nf.dp.ua/

Жінка, яка залишила трьох своїх дітей без їжі і води закритими в квартирі на Дніпропетровщині, проведе 4 роки у в'язниці. Про це розповідається на сайті ТСН, інформують Патріоти України.

Випадок стався в 2014 році. Тоді 23-річна мати замкнула дітей в квартирі і пішла на два дні розважатися. При цьому вона перекрила навіть воду в квартирі, тому діти не мали що пити. Врятували малюків сусіди, які почули стогін дітей.

Коли відкрили двері, 3-річний хлопчик і 4-річна дівчинка вже не рухалися через виснаження, а їх 1,5-річна сестричка впала в кому. Медики врятували дітей, а їх мати своєї провини не визнавала до останнього - розкаялася тільки перед оголошенням вироку.

"У шлунках дітей були виявлені шматки шпалер, тобто для того, щоб вгамувати голод, діти змушені були їсти шпалери! Жінку позбавили батьківських прав. Діти зараз вже виховуються в іншій родині", - зазначила прес-секретар прокуратури Дніпропетровської області Олександра Сараєва.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...