"Від "русского мира" навіть глисти дохнуть": Фото кримської їжі підірвали мережу

На світлинах видно, як у консервах з Севастополя плавають гельмінти

Фото: "Твіттер"

У користувачів соцмереж викликали шок фотографії куплених в окупованому Севастополi консервів. Знімки цієї "їжі" опублікували в Twitter RoksolanaToday&Крим, повідомляють Патріоти України.

На них зображені консерви з "печінки тріски натуральної", в яких плавають гельмінти. "Кажуть, глисти вже здохли, і їх можна їсти", — підписали фотографії у вищеназваному Twitter.

"Дорога, однак! У нас в Києві по 30 і норвезька", "У вас без глистів, тому й дешевше", "Кримчани, бережіть себе! Ці росіяни вас гноблять, але ви тримайтеся. Коли-небудь Рашка закінчиться і ви будете знову вдома", "Нормальна їжа для лишнехромосомних! Інстинктів самозбереження немає! Цей вид приречений на вимирання! Іншого не дано!", "Ви просто не вмієте їх готувати! У Севастополі вже навчилися!", "Але вони ж натуральні. Без обману", "Натуральний продукт, і що головне — за Гостом", "У Європі вважається філе, якщо містить не більше трьох кісток. У Криму вважають печінкою, якщо печінці більше, ніж глистів", — коментують консерви з глистами інші користувачі Twitter.

Фото з Twitter RoksolanaToday&Крим

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...