Від сміття Садового відмовляються не мери Порошенка, а "Батьківщини", "УКРОПу" та інших політсил - Бригинець (відео)

Нардеп підкреслив, що в цій ситуації насторожує те, що блокада транспортного сполучення з ОРДЛО почалася саме в пік проблем зі сміттям у Львові.

Олександр Бригинеь. Фото:https://www.radiosvoboda.org/

Про системну відмову приймати сміття зі Львова заявляє мер цього міста Андрій Садовий. Він каже про навмисну блокаду і пов'язує це зі своєю політичною діяльністю на чолі партії "Самопоміч". Така позиція Садового - це просто виправдання, які свідчать про його непрофесіоналізм і бажання займатися політикою, а не навести порядок у власному місті. Таку думку висловив нардеп від БПП Олександр Бригинець, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"У тому чи в іншому регіоні різні мери, які представляють різні політичні сили. Сказати, що всі відносяться, умовно, до партії Порошенка, який вирішив злобно помститися Садовому, не доводиться. Є мери, які належать до політичних сил, які в жорсткій опозиції в парламенті. Якщо один мер - Садовий - звертається до іншого, який відноситься до "Батьківщини"або "УКРОПу", то сказати, що Порошенко дав команду "Батьківщині" або "УКРОПу" не брати сміття, було б наївно", - зазначив нардеп.

Він підкреслив, що в цій ситуації насторожує те, що блокада транспортного сполучення з ОРДЛО почалася саме в пік проблем зі сміттям. Це потрібно, щоб слідство розбиралася. "Є у мене аргументи, які говорять, що такий зв'язок може бути. Президент знає більше, можливо, в СБУ є аргументи, як це все відбувалося.

Я бачив блокпости, спілкувався з людьми - складалося враження, що "Самопоміч" не просто піариться на чужій акції, а долучена до проведення. Інші політичні сили, які намагалися брати участь в блокаді - були звідти витіснені", - зазначив Бригинець.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...