"Відмазують" з усіх сил: Одеську екс-чиновницю, яка їздила за кермом п'яною та ображала поліцейських, у суді виставили жертвою провокацій (відео)

Слухання справи переноситься вже в 5 раз. За словами адвоката, його підзахисна наразі проходить стаціонарне лікування в психоневрологічному диспансері, і залишати клініку надовго медики їй не рекомендують.

Під час затримання колишня чиновниця поводилася зухвало. Фото:скрін відеоУ Приморському суді міста Одеси розглядають справу колишньої співробітниці міськради Діани Тирновенко, яка в грудні минулого року каталася за кермом свого Nissan в стані алкогольного сп'яніння, а також кидалася на журналістів й ображала поліцейських. Адвокат у суді переконував, що його підзахисна стала жертвою провокацій з боку громадських активістів, а чоловіка, який викликав поліцію, звинуватили в переслідуванні. Про це пише Думская, зазначають Патріоти України.

"Вона могла злякатися Вас, здорового чоловіка, який її переслідував. Ви провокували її, можливо, перевищувати і порушувати", - стверджує адвокат.

При цьому слухання справи переноситься вже в 5 раз. За словами адвоката, його підзахисна наразі проходить стаціонарне лікування в психоневрологічному диспансері, і залишати клініку надовго медики їй не рекомендують.

Активісти впевнені, що розгляд справи навмисно затягується, щоб колишня чиновниця змогла уникнути покарання, позаяк у суду є не більше 3-х місяців, щоб покарати жінку за це правопорушення.

Наступне засідання призначили на понеділок, 19 березня.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...