Відомі на всю країну: Стало відомо, де під одним дахом проживають Вакарчук, Симоненко, Ляшко і Кириленко

VIP-сусіди є мешканцями престижної висотки на Печерську в центрі столиці, де квартири коштують кілька сотень тисяч доларів.

Мешканці висотки на Печерську. Фото:http://strana.ua/

В одній з найпрестижніших висоток Печерська в центрі Києва, де квартири коштують кілька сотень тисяч доларів, вранці в під'їзді можна зустріти відомих політиків і артистів. Видання Страна.ua з'ясувало, хто живе в VIP-будинку на вулиці Московській, зазначають Патріоти України.

В обід буднього дня фотокореспонденти побачили нардепа Олега Ляшка з дружиною Росітою Сайранен на виході з третьої секції багатопід'їздного будинку. Їх супроводжувала пара великих охоронців, а біля входу чекав чорний броньований позашляховик лідера Радикальної партії.

Як стало відомо виданню, квартира подружжя знаходиться на першому поверсі. Консьєржки мовчать як партизанки і знаменитих мешканців не здають. А от сусіди виявилися більш балакучими. Пліткують, що у Ляшка завжди натовп охоронців і кілька автомобілів. "А ось на прогулянці з собаками жодного разу його не бачив, хоча по телевізору показували, що у нього не одна дворняга", - говорить пенсіонер зі спанієлем на повідку.

У відкритому реєстрі українських підприємств і підприємців значиться, що благодійний фонд радикала знаходиться в квартирі 105 саме за цією адресою, а сам він як засновник вказав, що живе тут же.

У першому під'їзді 18-поверхівки проживає також віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко зі своїм сімейством. Це підтверджує виписка з реєстру прав на нерухомість. Судячи з документів, чотирикімнатну квартиру чиновник купив 10 років тому в кредит і повинен був погасити заборгованість по іпотеці в розмірі мільйона гривень до березня цього року.

По сусідству розташувалася і квартира головного комуніста України Петра Симоненка. Ця житлоплоща фігурувала у скандальній судовій справі про розлучення з першою дружиною і декларації про доходи Симоненка за 2008 рік, яку він подав до Центрвиборчкому під час президентських перегонів 2009 року. За даними звіту в податкову - екс-нардепу і його сім'ї належить 280 кв. м., а це щонайменше 4 кімнати з двома санвузлами.

Є житло тут і у сім'ї ще однієї колишньої чиновниці і члена соцпартії. Екс-глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко, яка покінчила життя самогубством два роки тому, володіла житлом на Московській. Більш того на сходовій клітці навпроти її квартири розташовувався офіс компанії її чоловіка бізнесмена Віталія Самсоненка.

Одним з останніх в цю висотку перебрався громадський діяч і музикант Святослав Вакарчук. Раніше лідер групи "Океан Ельзи" проживав на вул. Горького, неподалік "Палацу України". А потім затіяв грандіозний ремонт у дворівневих апартаментах на останніх поверхах зоряного жилкомплексу на Печерську.

Відомості про це є в Державній архітектурно-будівельній інспекції України. Місцеві жителі кажуть, що бачать артиста дуже рідко. Він приїжджає на своєму позашляховику пізно вночі і до обіду не виходить з дому, пише видання.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...