Відомий астролог напророкував дату повалення Путіна

Влад Росс вважає, що Путін призначить дострокові президентські вибори, які стануть для нього фатальними.

Путіну залишилося недовго. Фото: yaplakal.com.

Зміна влади в Росії відбудеться у 2017 році. Про це повідомив астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

– Путін буде робити все, аби залишитися при владі. Він перенесе вибори на осінь 2017 року (чергові президентські вибори в Росії мають відбутися в 2018 році. – Ред.), але це стане для нього фатальним. Він спеціально присвятить вибори до свого дня народження – 7 жовтня. Але з Путіним тоді може статися щось дуже погане. Тому що може повторитися столітній цикл насильницького повалення влади, – сказав він.

Росс уточнив, що в своїх розрахунках виходить з циклу сонячного Арійського календаря. Це “вогненний”, військовий і царський календар. І по ньому, як правило, трапляється зміна влади.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що війна на Донбасі може остаточно припинитися в жовтні, про що свідчить астрологічна обстановка місяця.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...