Відпочинок не для всіх: Дівчину-інваліда не пустили в легендарний львівський ресторан

Зіславшись на зайнятість, хостес відмовився допомогти інваліду спуститися в зал ресторану, який, як відомо, знаходиться в підвалі.

У львівській Криївці. Фото: citykey.net

У Львові дівчину з обмеженими можливостями на інвалідному візку не пустили в легендарний ресторан "Криївка", відмовивши в допомозі спуститися вниз по сходах. Про те, що трапилося у себе в Facebook повідомив відомий письменник і журналіст Руслан Горовий, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ось був у вихідні з друзями у Львові і зіткнувся з іншою бідою. З ставленням звичайних людей. Нас не пустили в" Криївку ", - написав він.

За словами Горового, з ним була дівчина на інвалідному візку, поява якої призвело в розгубленість адміністрацію ресторану. Зіславшись на зайнятість, хостес відмовився допомогти інваліду спуститися в зал ресторану, який, як відомо, знаходиться в підвалі.

"Так ніколи мені тут, мені людей розсаджувати треба!" - процитував слова представника "Криївки" журналіст. За словами Горового, він не став чекати допомоги від інших відвідувачів ресторану, покинувши заклад.

"Бійки не сталося тільки тому, що Віка, яка була на візку, мене попросила. Я стиснув зуби, і розвернувши її, поїхав ... У всіх адекватних країнах, де я побував, ставлення до людей з обмеженими можливостями інше. І завезуть, і допоможуть . Тим більше, що ми не жебракувати прийшли, а гроші витратити ", - обурився він.

Опубліковано Ruslan Gorovyi 2 березень 2016 р.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...