Відповідь агресорові: У Маріуполі вночі закидали камінням відділення Сбербанку Росії (фото)

Розбито велике вітринне скло.

У ніч на 6 червня маріупольське відділення Сбербанку Росії піддалося атаці. Фото: 0629.

Невідомі в ніч на понеділок, 6 червня, камінням розбили скло в відділенні Сбербанку Росії на проспекті Миру в Маріуполі, повідомляють Патріоти Ураїни з посиланням на Нескучные новости.

Розбите одне велике скло. Станом на 9 ранку йшло збирання осколків.

Співробітники банку від коментарів утримуються.

У поліції підтвердили даний факт і повідомили, що о 8:15 надійшло звернення від охоронного агентства про те, що в банку розбите скло. ДБР і слідчо-оперативна група виїжджали на місце.

Проводяться слідчі дії по встановленню причетних до правопорушення осіб. Відомості щодо події внесені до журналу єдиного обліку.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...