​Відповідь розстроєному Порошенку: Генерал Трепак розповів, коли отримав звіт по "чорній касі" регіоналів

Президент на прес-конференції 3 червня дуже бідкався, що його добрий знайомець Віктор Тріпак не схотів змовчати про надзвичайний «улов», віддавши все тихому слідству професіоналів, а також зазначив коли той отримав документи.
Віктор Тріпак

Колишній перший заступник голови СБУ розповів, що чорну бухгалтерію Партії регіонів отримав вже після того, як залишив свою посаду. Про це Трепак розповів у ефірі "ШустерLive", повідомляють Патріоти України.

"Зазначені документи я отримав як звичайний громадянин, вже не перебуваючи на посаді заступника голови СБУ. Коли я їх проаналізував, як цього вимагає закон, побачивши там злочин, я ці документи відразу направив в НАБУ", – заявив він.

Трепак також пояснив, чому передав документи саме у Національне антикорупційне бюро.

"Наголошую, що злочини, ознаки яких були в цих матеріалах – підслідні НАБУ. А НАБУ якраз було створено для розслідування такої категорії злочинів", – підкреслив генерал.

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...

Треба мати документальне підтвердження: Ннюанси щодо зміни місця проживання військовозобов'язаними

четвер, 2 травень 2024, 8:30

В Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії діє воєнний стан, і військовозобов'язаним тепер не так просто змінити своє місце проживання. Вони не можуть поїхати в інше місце без дозволу керівника ТЦК та СП. А якщо у військовозобов'язаного відб...