Війна без свят та вихідних: Бійці розповіли про те як ведеться на передовій (відео)

Українські військові, які тримають оборону в районі Пісок, розповіли про «режим роботи» терористичних військ Російської Федерації.

Фото: ua.korrespondent.net

Вдень у прифронтовій зоні тиша та спокій, можна почути навіть спів птахів, а з настанням перших сутінок тут прокидається ворог. Тоді військовим доводиться або відбиватись або ж - просто ховатись в окопах, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

«Зеленка» піднялася - снайпери терористи через день працюють. Масштабні атаки АГС, РПГ, СПГ, міни - 82-ті, 122-ті, починаються із заходом сонця», - розповідає боєць ВСУ з позивним Паніковський.

Це може загрожувати смертю: AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від коронавірусу може спровокувати тромбоз

вівторок, 30 квітень 2024, 17:42

Шведсько-британська фармацевтична компанія AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від COVID-19 може спричинити синдром тромбозу і тромбоцитопенії (TTS). Це рідкісний наслідок, причинно-наслідкові зв'язки якого поки що не встановлені, передают...

Кабмін хоче спростити міжнародний розшук та екстрадицію українців

вівторок, 30 квітень 2024, 17:30

Уряд вніс у Верховну Раду законопроєкт, спрямований на спрощення міжнародний розшук підозрюваних і доступу до їхніх речей за кордоном. Про це йдеться на сайті парламенту, передають Патріоти України. Зокрема, законопроєкт спрямовний на вдосконалення мех...