Війна Кремля: У Тулі бульдозерами розчавили 20 тонн польських яблук

У Росії продовжують знищувати продукти харчування.

Ілюстрація: Social Media.

На полігоні в Тулі знищено велику партію яблук з Польщі. Про це повідомляє прес-служба управління Россільгоспнагляду по Москві, Московській і Тульській областям, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією відомства, при проведенні огляду автотранспортного засобу, який прямував з Білорусі до Воронежа, було виявлено 1450 коробок свіжих яблук вагою понад 20 тонн.

"При візуальному огляді підкарантинних матеріалів виявлено наявність маркування із зазначенням країни походження Польща", - йдеться в повідомленні.

Продукція, заборонена до ввезення на територію РФ, вилучена та знешкоджена на полігоні в Тулі.

Нагадаємо, Патріоти України недавно повідомляли про те, як в Самарській області знищили 770 кілограмів помідорів, а на Камчатці знищили 14 тонн червоної ікри.


Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...