"Віка та Андрій разом вже майже 20 років": У Бахмуті відсвяткували весілля бійців АТО (відео)

Коли Андрій пішов воювати – пара розлучилася. Згодом Вікторія зважилася поїхати на Схід до чоловіка. Нині – разом служать у 54-й бригаді.

Весілля у Бахмуті. Фото: скріншот з відео.

Стали відомі подробиці незвичайного одруження воїнів із зони АТО. Подробиці весілля повідомляють Патріоти України із посиланням на 5 канал.

Бійці 54-ї бригади одружилися у Бахмуті. Реєструвати шлюб молодята приїхали просто з передової, туди ж вирушили одразу ж після церемоніі. Віка та Андрій разом вже майже 20 років. Та до вінця йдуть не вперше. Коли Андрій пішов воювати – пара розлучилася. Згодом Вікторія зважилася поїхати на Схід до чоловіка. Нині – разом служать у 54-й бригаді. Вікторія зізнається - служити непросто: "Складніше. І з чоловіком складніше".

Потім Вікторія серйозно додає: "Просто за 20 років одне одного так відчуваєш. Один сказав - інший зробив. Точніше, один подумав – інший зробила". Церемонія відбулася у Бахмутському РАГСі. Наречені прийшли у камуфляжі. Андрій, як колишній десантник, у блакитному береті. До шлюбу пішов просто з наряду.

Вікторія каже: "О 5-й ранку мене підняли на чергування. Виконати те і те. Він з першої до 7-ї стояв на позиції, всю ніч вважай, повернувся зі зміни втомлений". Попри те, що під вінець йдуть не вперше, зізнаються, що трошки хвилюються.

Жінка каже про чоловіка: "Хвилюється. Він коли хвилюється, у нього пітерський акцент проступає".
Підтримати пару приїхали бойові побратими. Вони ж – і свідки на весіллі. Мирослав, військовослужбовець 54-ї механізованої бригади ЗСУ, розповідає: "Це наш бойовий побратим, товариш. Віка – його бойова супутниця життя. Ну пара воєнна така буде...".

Після взаємного "так", наречених оголошують чоловіком та дружиною. Не забули і про подарунки. Молодій – торт, молодому – гарбуза. Далі без гучних святкувань. Бо у батальйоні "сухий закон". Кажуть, після війни відсвяткують. Приїхати на весілля не зміг син цієї пари. Він нині на позиціях неподалік Донецького аеропорту.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...