"Він мріяв працювати в спецназі, казав, що ця робота - його покликання": Родичі розповіли про загиблого у Княжичах поліцейського

Про смерть поліцейського Державної служби охорони Сергія Орлова рідні дізналися лише зі ЗМІ.

Фото:Укрінформ

4 грудня у Княжичах під Києвом сталася перестрілка між спецпідрозділом КОРД і групою затримання карного розшуку з одного боку, і співробітниками державної служби охорони з іншого боку. В результаті інциденту загинули п'ятеро правоохоронців. Як повідомляє Сегодня, про смерть поліцейського Державної служби охорони Сергія Орлова рідні дізналися лише зі ЗМІ, зазначають Патріоти України.

"Ми з ним вчилися разом в школі, потім він став нашим кумом, приїжджав допомагати будувати нам будинок. В міліцію пішов по стопах батька. У нього навіть в школі було прізвисько Мєнт, він мріяв працювати в спецназі", - поділився друг загиблого Валерій.

У той же час подруга його сім'ї, Тетяна Орлова, додала, що, незважаючи на невелику зарплату, Сергій завжди відповідав, що ця робота - його покликання.

"У минулому році у мого синочка був день народження, йому виповнився рік. У нас були проблеми, не було грошей. Так Сергій сказав: "Танюха, ти чого засмутилася! Я якраз отримаю зарплату і куплю, що потрібно. Список мені напиши".

І це говорить мені людина, яка ледве виживала на свою зарплату. Ми з ним ще й однофамільці. Запам'яталася його фраза: "Орли своїх не кидають!"- розповіла Орлова.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...