Він розстрілював школу в Щасті:На Донбасі затримали відомого найманця, якого "кинув" "русский мир"

Історія життя терориста "Худого" така ж вкрай мізерна і бідна, як і його прізвисько.

Терорист "ЛНР" на прізвисько "Худой". Фото: Facebook

Бойовика самопроголошеної "ЛНР" 23-річного Олександра на прізвисько "Худой" затримала кримінальна поліція в Костянтинівському районі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін, інформують Патріоти України.

"Історія життя "Худого" така ж, як і його кличка, вкрай мізерна і бідна, - повідомляє Аброскін. - До червня 2015 проживав у Луганську за рахунок гуманітарної допомоги, потім по оголошенню - атракціону небаченої щедрості "кожному, хто вступить до лав ополчення ЛНР - повний соцпакет і 5000 гривень" завербувався в так звану "армію ЛНР".

У перший же день його разом з іншими "любителями халяви" відправили в селище Металіст, розташоване під Луганськом, де визначили заряджаючим міномета в "батальйон "Зоря". У підрозділі було 3 міномета 120мм, старший - Михайло по кличці "Старий".

Протягом двох місяців "Худой" щодня брав участь в обстрілі міста Щастя. У зв'язку з невиплатою обіцяної зарплати втік з "підрозділу", виїхав в Серпухов Російської Федерації, де працював різноробочим на різних будівництвах, але через скотиняче ставлення до "героїв ополчення" приїхав наприкінці грудня до своїх родичів у Донецьку область.

"Худой" вирішив почати нове життя, забути розстріляну школу в Щасті, убитих громадян України, як мовиться, з чистого аркуша. Але людина припускає, а Бог робить. У підсумку, зараз "Худой" дає свідчення щодо своїх подільників, а поліція буде встановлювати, якими стежками цей "херой армії ЛНР" перетнув лінію розмежування". - написав Аброськін.

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....