VIP-аварія в Києві: водієві Омельченка заплатили ще $ 10000 за мовчання - джерело

Слідство не виключає, що під час ДТП за кермом Volvo XC90 міг перебувати сам Омельченко.

Авто Олександра Омельченка, яким була збита жінка. Фото:www.rbc.ua

Помічник екс-мера Києва Олександра Омельченка заплатив водієві ще 10 тис. доларів за те, щоб той не відмовлявся від своєї причетності до резонансної аварії в Києві. Про це Обозревателю розповіло джерело в правоохоронних органах, інформують Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, екс-мер Києва заплатив своєму водієві Анатолію Ніщуну 25 тис. доларів за те, що той візьме провину за ДТП, яке сталося 20 грудня, на себе. Але коли стало відомо, що постраждала в ДТП Тетяна Микитин загинула, Ніщун відмовився від своїх свідчень, проте людям Омельченка нібито вдалося з ним домовитися за допомогою додаткових грошей.

На сьогоднішній день водій колишнього мера перебуває в лікарні, проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 - порушення правил дорожнього руху, що спричинило за собою смерть.

У той же час слідство не виключає, що під час ДТП за кермом Volvo XC90 міг перебувати сам Омельченко.

Чи справді водій Анатолій Ніщун був за кермом злощасного авто і чи платив йому Омельченко за те, щоб той не відмовлявся від своїх первинних свідчень, встановлять правоохоронні органи.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...