Вірний Кремлю: Сирійський диктатор Асад почав вчити своїх дітей російській мові

​За словами посла РФ, сирійці вдячні Росії "за підтримку".

Башар Асад з дружиною та дітьми. Фото:http://news.bigmir.net/

Діти сирійського диктатора Башара Асада вчать російську мову. Про це розповів посол Сирії в РФ Ріяд Хаддад, розповідаючи про популярність російської мови в його країні, передають Патріоти України.

За його словами, Асад вирішив, що російська має стати другою мовою в Сирії. "Навіть багато сімей назвали своїх дітей Путіним. Не секрет, якщо я скажу, що діти президента Асада зараз вчать російську", - сказав він.

За його словами, це "один з елементів подяки сирійського народу російському народу за його підтримку". За словами Хаддада, в сирійських школах російську вчать з сьомого класу, а у всіх університетах відкриті кафедри російської мови.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...