Водій не впорався із керуванням: Мікроавтобус з відпочивальниками потрапив у ДТП на Одещині (фото)

ДТП сталася близько 8 години ранку 28 серпня.
Автобус зіткнувся із вантажівкою. Фото: прес-служба нацполіції.

Мікроавтобус дорогою до моря зіткнувся з вантажівкою поблизу села Грибівка Овідіопольського району Одеської області, внаслідок чого госпіталізували 11 осіб, серед них троє дітей. Про це повідомляє Головне управління нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Мерседес Спринтер" на повороті дороги не впорався з керуванням і допустив зіткнення з вантажним автомобілем "Фольксваген Транспортер". Унаслідок ДТП мікроавтобус перекинувся на бік", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що ДТП сталася близько 8 години ранку 28 серпня. За їхніми словами, автомобіль "Мерседес" перевозив пасажирів із Кривого Рогу Дніпропетровської області до Затоки Одеської області на відпочинок. Наразі на місці події працюють співробітники поліції, обставини ДТП з’ясовуються.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...