Водієм джипа, що скоїв смертельну ДТП в Львові, виявився екс-ДАІшник

Особу жінки, що загинула внаслідок наїзду, наразі не встановлено.

На місці ДТП. Фото: Facebook "Варта 1".Водієм джипа, який скоїв смертельне ДТП біля церкви Святого Андрія у Львові, є колишній співробітник Державтоінспекції. Як повідомили УНІАН в Головному управління Нацполіції у Львівській області, встановлено, що чоловік звільнився з органів внутрішніх справ близько 1,5 роки тому, передають Патріоти України.

Водночас особу загиблої внаслідок ДТП ще не встановлено. Постраждала – 43-річна жителька Львова з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізована. Кільком іншим потерпілим медики надавали допомогу на місці події, від госпіталізації вони відмовились.

Як повідомляли Патріоти України, сьогодні близько 11.15 у центрі Львова на площі біля церкви Святого Андрія джип Toyota Prado виїхав на тротуар, смертельно травмував жінку і перекинувся.

Попередньо встановлено, що 48-річний водій джипа разом з дружиною вийшов після богослужіння з церкви, вони пішли на паркувальний майданчик і сіли в салон авто. Коли іномарка рушила, то раптово збільшила швидкість, виїхала на тротуар біля церкви і перекинулася.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...