Воїн, який втратив ногу у бою на Донбасі, взяв участь у флешмобі #22pushupchallenge (відео)

Національна академія сухопутних військ, в якій Сергій зараз служить, також приєдналась до #22pushupchallenge.

Сергій Романовський. Скріншот

26-річний військовий Сергій Романовський взяв участь у флешмобі #22pushupchallenge. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Патріоти України - єднаймося".

Він втратив ногу в бойових діях на Донбасі, де служив як командир роти 80-ї аеромобільної бригади.
Капітан Сергій розповів ВВС Україна, що своєю участю в цьому флешмобі хоче привернути увагу до проблеми посттравматичного синдрому серед військових.

Сам він приєднався до флешмобу після виклику волонтера Олексія Мочанова (Alex Mochanov).
Національна академія сухопутних військ, в якій Сергій зараз служить, також приєдналась до #22pushupchallenge. Кілька сотень вихованців та офіцерів академії 22 рази віджались на плацу.
Цей флешмоб стартував у США і полягає в тому, щоб 22 дні відтискатися по 22 рази. Він мав на меті привернути увагу до самогубств серед ветеранів.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...