Воїна АТО із Сумщини вбили свої під час сну (фото, відео)

Мама Сергія Клочкова вимагає від Президента провести повне і неупереджене розслідування загибелі її сина.

Сергія Клочкова вбили. Скріншот.

Мати загиблого військовослужбовця з с. Дорошівка Сергія Клочкова, Надія Григорівна, публічно заявила, що ніколи і нікому не пробачить смерті сина і, що це було умисне вбивство. Під час траурної церемонії жінка офіційно звернулась до Президента з вимогою провести об'єктивне розслідування загибелі Сергія і притягнути винних осіб до відповідальності, пишуть Патріоти України з посиланням на Сумські дебати.

"Його вбили свої, пославши кулю у спину. Мало того, цілу добу його тримали не надаючи необхідної допомоги. Він стік кров'ю. На моє запитання чому це сталось, мені пояснили, що, ви бачите, банальний випадок - «нещасний случай», який може трапитися у будь-який момент у будь-якій військовій частині. І найстрашніше, мені сказали, що це куля його друга. Якщо у поняття дружби у нас вкладається куля в спину, то ті вороги, які у нас за лінією фронту, нам не потрібні - нас друзі перестріляють.

...Люди, нам говорять про те, що у нас організована армія, її немає. Пузаті командири зібрали молодь, яка там вбивається ними ціленаправлено. Я зараз офіційно звертаюся до Президента України та до Міністра Збройних Сил України і вимагаю об'єктивного розслідування цього факту. Вимагаю покарання всіх винних і я буду це питання до останнього свого подиху контролювати", - зазначила Надія Григорівна.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...