Волонтери виховували малоліток: Через прапор Росії на АЗС Запорізької області сталася бійка

Конфлікт стався між місцевим жителем і жителями Львівської області. Врегулювати інцидент прибули поліцейські.

Ілюстрація:sled.net.ua

9 серпня на автозаправній станції, розташованій в місті Василівка (Запорізька область) стався конфлікт між місцевим жителем і жителями Львівської області. Через російський прапор на АЗС сталася бійка. Про це пише місцевий сайт Наш город, передають Патріоти України.

Як стало відомо, троє волонтерів та їх водій заїхали на АЗС випити кави. В цей же час туди на скутері під'їхав місцевий житель 1994 року народження зі своєю дівчиною. На скутері хлопець прикріпив муляж номера "777", де був намальований прапор РФ.

Помітивши це, до нього підійшли волонтери, після чого між ними і скутеристом виник конфлікт. Останній подзвонив своїм знайомим, які незабаром під'їхали до АЗС. Між чоловіками виникла бійка. Врегулювати конфлікт прибули поліцейські.

Інцидент, що стався, вони зафіксували в ЄРДР за ознаками ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...