"Вон из Одессы, б*ндеровские бесы": В Одесі біля Оперного театру відбувся міні-мітинг любителів "русского мира" (відео)

​Любителі комунізму хотіли пройтись ходою до Куликового поля, але проукраїнські ​активісти завадили їм це зробити.

Фото:скрін відео

Сьогодні, 1 травня, біля Оперного театру в Одесі прихильники "русского міра" провели міні-мітинг. Відео про цю подію у Facebook розмістив журналіст Reuters Алекс Харді, зазначають Патріоти України.

Прихильники "русского міра" під керівництвом відомого Морріса Ібрагіма зажадали повернути восьмигодинний робочий день, безкоштовну медицину і високі пенсії.

Також вони хотіли пройти мітингом до Куликового поля, але активісти завадили їм провести свою ходу. Морріс Ібрагім закликав усіх "прихильників русского міра" завтра, 2 травня, прийти на Куликове поле.

Як стало відомо, в Одесі 2 травня перекриють вулиці та змінять схеми руху маршруток.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...