"Вона була в одних трусах, брудна, ноги сині": У Харкові мама лишила на вулиці трирічну донечку (фото)

Дитина нікого не підпускала до себе, бо мати постійно ображала її та інших своїх дітей

Фото: ATN

У Харкові на березі водосховища в Олексіївському лугопарку була знайдена трирічна дівчинка. Дитину забрала подруга матері Ірина Бакуменко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ATN.

За її словами, дівчинці три роки, вона скаржилася на погане ставлення з боку матері. "Вона була в одних трусах, брудна, ноги сині", – розповіла Ірина журналістам телеканалу. В даний час дитина знаходиться у волонтерів.

"Я запитала дівчинку — як тебе звуть? Вона каже: Ніка. Де мама? Працює. Мама ображала? Так, мама ображала... Дитина не підпускала до себе нікого...", – заявила Антоніна Тарасова, яка прихистила дитину. За словами Ірини Бакуменко, в матері Ніки є ще діти, їх жінка також не раз залишала на вулиці. Зараз недбайливу матір розшукує поліція, там вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...