Вона життям задоволена: Путін пообіцяв росіянам представити свою пасію (відео)

Лисіючий кремлівський ловелас пообіцяв колись задовольнити інтерес цікавих про його особисте життя.

Путін пообіцяв росіянам показати свою пасію. Фото: direktno.hr.

Президент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" з народом ухильно відповів на питання, коли він одружиться, зазначивши лише, що коли-небудь він задовольнить інтерес цікавих, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Один з телефонних дзвінків президенту був присвячений його особистому життю. Співрозмовниця поцікавилася у глави держави, коли Путін представить країні першу леді, тим більше що, згідно з повідомленнями ЗМІ, його колишня дружина Людмила Путіна вийшла заміж.

"Ми з Людмилою Олександрівною іноді бачимося. Нечасто, але зустрічаємося. У нас дуже добрі стосунки. Можливо, кращі навіть, ніж були раніше", - сказав президент.

"Але я знаю, що у неї все в порядку. Що там в газетах пишуть - це окрема тема, але вона своїм життям задоволена. У неї все добре. Я теж задоволений. У мене теж все добре", - додав президент.

"Але може бути, коли-небудь я і зможу задовольнити вашу цікавість", - зазначив Путін на питання про майбутню дружину. - Я, чесно кажучи, не знаю, як би це могло вплинуло на курсову різницю або на ціну на нафту, - пожартував він.

Нагадаємо, в жовтні знаменита гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають пасією Путіна, з'явилася на публіці з обручкою на безіменному пальці.


Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...