Вони бояться: Окупанти заборонили кримським татарам грати у футбол без дозволу (відео)

У селі Крестьяновка Первомайського району поліція заборонила проводити футбольний кримськотатарський турнір. Прo це на своїй сторінці в "Фейсбук" написала кримчанка Айше Умерова, повідомляють Патріоти України.

Поліцейські перервали перший же матч у рамках турніру, який організували на честь зниклого кримського татарина Ервіна Ібрагімова.

"Змусили зняти кримськотатарський прапор і припинити турнір. Причина - нібито не було узгодження, і проведення будь-якого заходу є незаконним", - зазначила Айше Умерова.

Вона також додала, що організаторів турніру викликали "на бесіду" зі співробітниками поліції в будівлі місцевої школи.

Умерова повідомила імена представників окупаційної влади, які заборонили проведення заходу: Олександр Юрченко - заступник начальника РВВС Первомайського району, Олена Стельмах - голова поселення, з якою усно було погоджено проведення турніру.

Нагадаємо, у мережі обговорюють вчинок кримського татарина, який їздить на автомобілі з написом "незломлений" дорогами окупованого півострова.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...